France Joris

Als coach, counsellor en freelancer is het mijn missie om je te helpen zelfvertrouwen terug te vinden in je professionele leven zowel als in je persoonlijke leefwereld. Via mijn begeleiding hoop ik je te inspireren naar verandering toe zodat je kan groeien en in harmonie leven terwijl je specifieke doelen bereikt. Ben je zelf manager, schakel me dan gerust in om jouw medewerkers te begeleiden naar gemotiveerde, veerkrachtige en productieve teamleden.

Maak jezelf nu en dan prioriteit.
Dat is niet egoïstisch. Dat is noodzakelijk.

Over Mezelf-France Joris
Mijn verhaal

Een persoonlijke reis naar inzicht om door te geven.

Mijn verhaal begint bij een jarenlange carrière in de bedrijfswereld waar ik werkte in grote en kleine teams bij multinationals. Daarnaast heb ik persoonlijk een hobbelig parcours bewandeld en zocht ik zelf een therapeut op. De resultaten van deze begeleiding en de ervaring als manager van een internationaal team, hebben me geïnspireerd om coach te worden.

 
Natuurlijk Vertrouwenspersoon

Tijdens diverse werkervaringen en levenslessen werd het duidelijk dat kennissen en vreemden zich spontaan comfortabel voelden om zich open te stellen naar mij toe en om advies te vragen. Honderden gevoelige onderwerpen, moeilijke levensvragen en dilemma’s heb ik samen met allerlei individuen aangepakt en hen tot een succesvolle oplossing begeleid.

 

Nieuw Doel

Deze ervaring was zo bevredigend en leerrijk dat het me geleid heeft tot een herontdekking van mijn eigen kracht. Een hele reeks opleidingen later, wijd ik me nu met hart en ziel aan het benutten van deze kracht en anderen te helpen groeien naar een harmonieus leven waarin hun doelen bereikt worden.

Opleidingen & Professionele Ervaring

2018 - 2020

Counselling - ACC Gent

2016-2018

Software Compliance Leader - Hewlett Packard Enterprises - leider van een multicultureel team.

2018 - 2019

Het hart van coaching, coachen vanuit de gestaltvisie - IVC Kortrijk

2018

Loopbaancoach - Your Coach, Gent

2013-2016

Internationaal Compliance Manager - Hewlett Packard 

2018

Stress & Burn Out Coach - Your Coach, Gent

2018

Integrale Coaching Essentials - Your Coach, Gent

1996-2013

Verschillende sales posities bij multinationals.