Wat ik aanbied

01.

Voor we het zelf in de gaten hebben, sluipen er allerlei ongemakken ons leven binnen. Iedereen piekert wel eens of kampt met spanningen en vermoeidheid. Deze kunnen snel lichamelijke en mentale klachten veroorzaken. Stress en energietekort komen steeds vaker voor en hebben een negatieve impact op onze prestaties, onze persoonlijke relaties en ons geluk. Als gecertifieerd Stress & Burn-out coach ga ik samen met jou op zoek naar een evenwichtige energiebalans. We ontdekken je grootste energievreters en energiegevers en pakken ze op een gestructureerde en begeleide manier aan. Het doel is minder stress en een evenwichtige energiebalans om je gezondheid, je veerkracht en je vitaliteit weer terug te vinden.

02.

De meest gedreven en toegewijde werknemers, leidinggevenden en zelfstandigen worden vaak onverwachts gevat door een burn-out. Voor je omgeving echter, zit het er al een tijdje aan te komen. Als gepassioneerd persoon investeer je al je energie in het bereiken van doelen, zowel professioneel als privé. Je blijft maar doorgaan zonder de signalen van vermoeidheid in de gaten te hebben. Chronische stress kan je volledig doen opbranden tot al je energiereserves zijn uitgeput. Op dat moment verplicht je lichaam je om rust te nemen. Een burn-out hoeft echter niet te leiden tot een lange periode van inactiviteit. Tijdens een individueel traject begeleid ik je in een veilige omgeving. De coaching is volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften zodat je weer terug in je kracht komt. Het doel is om opnieuw te genieten van je werk en het leven.

03.

Vanaf nu mogelijk met VDAB Loopbaancheques via 361°

Voel je dat je professionele keuze niet meer helemaal aansluit bij je behoeften en talenten? Het kan zijn dat je aanvoelt dat het tijd is voor een nieuwe stap, maar niet weet waar te beginnen. We zijn namelijk niet meer dezelfde persoon als enkele jaren geleden, laat staan als toen we als tiener een beslissing namen voor de rest van ons professionele leven. Zowel werknemers, leidinggevenden als zelfstandigen staan af en toe op een kruispunt in hun carrière. In plaats van deze moeilijke verandering weg te duwen kan je ze beter aanpakken en met goesting de rest van je werkdagen tegemoet gaan. Tijdens mijn begeleiding help ik je met het in kaart brengen van je levensloop en je uitdagingen.
Wat er o.a. aan bod komt:

 • Kwaliteiten en valkuilen scherpstellen

 • Nieuwe gedragspatronen installeren

 • Je waarden (her)ontdekken

 • Je drijfveren onderzoeken

 • Je passies en dromen (her)ontdekken

 • In kaart brengen van jouw persoonlijkheid

04.

Gedreven en toegewijde mensen zijn extreem waardevol voor een firma. Wanneer deze opgebrand geraken en daardoor uitvallen, heeft dat een grote impact. Het is een lange-termijn investering om je werknemers ten volle in hun eigen kracht te laten floreren. Geef je medewerkers de kans om te werken aan hun assertiviteit, communicatie en leiderschap. Mijn coaching brengt mensen tot een positieve gedragsverandering. Er word o.a. gewerkt aan:

 • communicatietechnieken

 • leiderschap

 • omgaan met stress

 • work-life balance

 • persoonlijke levensvragen

05.

Ga je door een moeilijke fase? Heb je verlies, ziekte, relatieproblemen of een ontslag te verwerken? Misschien heb je een laag zelfbeeld of zit je niet goed in je vel. Je hebt niet altijd de kracht om problemen alleen op te lossen. Je voelt je onzeker en ongelukkig. Ik begeleid je graag naar meer zelfvertrouwen, positiviteit, geluk en succes. Ik reik je technieken aan om zelf te veranderen door bewustwording en om je eigenwaarde te versterken. Dit doen we door je kernkwaliteiten en natuurlijke vaardigheden te analyseren en optimaal te benutten. Je zal groeien en met meer voldoening en plezier in balans kunnen leven. Alle verandering begint bij je eigen persoonlijke ontwikkeling. Als jij verandert, verandert de wereld rondom jou!